Zvuči kao zvezdaški san: Dejan Stanković menja Milojevića u Zvezdi?

Autor: Večernje novosti

Sport

17.12.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se "Marakana"! Dejan Stanković je prva Zvezdina želja da ove zime preuzme ekipu ukoliko se Vladan Milojević povuče sa mesta šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Ukoliko dođe do rastanka, prva želja crveno-belih je Dejan Stanković, saznaju "Novosti". Kao veliko ime srpskog i evropskog fudbala, Deki se izdvaja kao idealno rešenje u mogućoj vanrednoj situaciji. 

Legendarni igrač crveno-belih i bivši kapiten "orlova" trenutno živi u Milanu, pre nekoliko nedelja počeo je da radi kao trener sa mlađim kategorijama Intera u kome igraju i njegovi sinovi Filip (17) i Aleksandar (14).

Na "Marakani" su jasno rekli da Milojević ima odrešene ruke i da je izbor samo njegov. Ponudili su mu i da produži ugovor do leta 2021, ili da ostane do kraja sezone i završi započeti posao, odbrani 11 bodova prednosti i osvoji treću titulu zaredom, što je i prioritet kluba.

Međutim, Milojević još nije "presekao" i po nekim informacijama, to bi trebalo da uradi u sredu posle novih sastanaka sa čelnicima Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom. Pošto već duže vreme postoji opcija da Milojević zbog premora i zasićenosti odluči da ove zime napusti klupu, u Zvezdi su razmišljali i o njegovom nasledniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

17.12.2019 22:30

MOŽEEE !!!