El Klasiko bez fudbala i Jovića: Barsi nije sviran penal, Bejlu VAR ukrao slavu

Autor:

Sport

18.12.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona i Real Madrid ostaće izjednačeni na tabeli Primere pošto su odigrali nerešeno bez golova u prvom ovogodišnjem "El Klasiku".

Velšanin se zamalo proslavio na ovom meču

Jedini gol na meču postigao je Geret Bejl u 74. minutu, ali je taj pogodak poništen posle gledanja snimka. Bejl nije bio u ofsajdu, ali je Ferland Mendi pri utrčavanju po levoj strani za nekoliko centimetara bio bliži golu Ter Štegena od Đerara Pikea. 

Nismo se nagledali šansi ni dobrog fudbala na ovom meču, mada ostaje utisak da je Real bio za nijansu bolji tim. U 12. minutu meča igrali su u svom šesnaestercu fudbaleri Reala rukom, ali to nije sankcionisano penalom. 

Šest minuta kasnije Kazemiro je probao glavom da savlada Ter-Štegena ali nije uspeo. Imao je još jedan dobar šut Brazilac u prvom poluvremenu, a i mladi Federiko Valverde je promašio odličnu šansu. 

Đordi Alba je promašio jedinu šansu za Barsu u prvom poluvremenu, a Ter-Štegen je u 45. minutu jedva spasio jedan odličan šut ka svom golu.

U drugom poluvremenu osim Bejlovog nepriznatog gola nije bilo mnogo uzbuđenja, osim jedne dobre prilike za Luisa Suareza. 

Srpski fudbaler Luka Jović nije odigrao ni minut na ovom meču. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading