Milojević u stručnom štabu Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

19.12.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da se u narednih nekoliko sati ozvaniči dolazak Dejana Stankovića na mesto trenera Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan odlazi, Miloš dolazi

On će na tom mestu naslediti Vladana Milojevića, najuspešnijeg trenera crveno-belih još od Ljupka Petrovića. Milojević je sa Zvezdom osvojio dve titule i tri puta se plasirao u grupnu fazu evropskih takmičenja, a posle više od 25 godina uspeo je da tim ostavi u Evropi i na proleće.

Po svemu sudeći stručni štab Crvene zvezde neće ostati bez jednog Milojevića ni sada. Ovoga puta u pitanju je 37-godišnji srpski stručnjak Miloš Milojević.

Ovaj mladi trener je napravio sjajan rezultat u Švedskoj, pošto je ekipu Mjalbija uveo iz treće u prvu ligu, a kako se navodi on bi trebalo da bude prvi pomoćnik novog trenera Crvene zvezde.

Nenad Milijaš će sasvim sigurno ostati u stručnom štabu, a viđen za posao u Zvezdi je i Nebojša Milošević. On je nekoliko puta bio u timu Zvezde kao pomoćni trener. A najviše je poznat kao saradnik Slaviše Stojanovića, sa kojim je u Zvezdi osvojio i titulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading