Dinamo održao trening, trener Hackevič poručio: Mi stalno igramo bez navijača!

Autor:

Sport

27.09.2017

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Dinama iz Kijeva Aleksandar Hackevič izjavio je uoči duela protiv Partizana da njegov tim zanima samo pobeda, kao i da su se oni već navikli da igraju pred praznim tribinama u domaćem šampionatu.

RepublikaFoto: youtube.com/Ilya Guban
Trener Dinama: Crno-beli su disciplinovani i organizovani

- Videćete sve sutra. Imamo zadatak koji se zna, a to je trijumf u svakoj utakmici. Tako da sutra nemamo drugačiju ambiciju - rekao je Hackevič na početku konferencije za novinare na stadionu u Humskoj.

On se osvrnuo i na činjenicu da će meč biti odigran bez publike zbog kazne UEFA, kao i da to neće previše uticati na njegove igrače, koji su se već navikli na sličan ambijent.

- To će biti otežavajuća okolnost za obe ekipe. Meč pred navijačima je potpuno drugačije iskustvo. Oni bi za Partizan bili 12. igrač. Što se nas tiče, ove sezone ionako igramo bez gledalaca, tako da, na emotivnom polju, to neće biti ništa novo za nas - primetio je Aleksandar Hackevič, u nameri da slikoviti objasni kako Olimpijski stadion u Kijevu, kapaciteta 70.000 mesta, na kome Dinamo igra prvenstvene utakmice, uglavnom nije dovoljno dobro ispunjen.

Trener Dinama je rekao da na meču protiv crno-belih na teren neće istrčati najbolji strelac ekipe Dijumersi Embokani, kao i da je pitanje da li će stameni napadač uopšte biti spreman i za naredne duele njegove ekipe u ukrajinskom šampionatu.

Hackevič je za kraj istakao i sve prednosti sastava koji trenira Miroslav Đukić.

- Crno-beli su fizički snažni, a uz to imaju i kreativne fudbalere. Poseduju i iskustvo, organizovani su i disciplinovani - dodao je na kraju šef struke Dinama iz Kijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading