Šiptarski provokator stiže kod Grujića u Hertu!

Autor:

Sport

20.12.2019

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Švajcarske i doskorašnji kapiten Arsenala Granit Džaka nedavno je napravio veliki problem u ekipi iz Londona, a to bi moglo da ga košta transfera već ove zime.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Sve je počelo incidentom na utakmici sa Kristal Palasom, kada nije dobro podneo što je zamenjen, najpre je imao šta da kaže na zvižduke sa tribina, potom je u besu skinuo dres i otišao u svlačionicu.

Nakon toga mu je oduzeta kapitenska traka, Fredi Ljungberg ga je vratio u tim, ali rezultati su u poslednje vreme očajni, Arteta će sesti na klupu "Tobdžija", pa se očekuju i velike promene u igračkom kadru.

Džaka je navodno među prvima na izlaznim vratima, a prema informacijama iz Engleske reprezentativac Švajcarske se obratio svojim saigračima i rekao im da u januaru odlazi.

Šuškalo se da bi mogao da se preseli u Milan, ali izgleda da će se vratiti u nemačku Bundesligu.

"Bild" je preneo da je Herta veoma zainteresovana za njegove usluge i da je čak poslata i ponuda na dresu kluba iz Severnog Londona iz Berlina. To znači da bi Marko Grujić mogao da dobije novog saigrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading