Nemački mediji u panici: SPREMA SE RAT U KELNU!

Autor:

Sport

27.09.2017

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački mediji preneli su informaciju da se sprema mali rat navijača Kelna i Crvene zvezde pred meč Lige Evrope, kao i da su domaćini već spremili sačekušu za "delije" u pojedinim gradskim kvartovima.

RepublikaFoto: twitter.com/effzehuk
Kelnovi navijači spremaju vruću "dobrodošlicu" gostima iz Srbije

Iako su prethodnih dana naširoko pisali o potencijalnom divljanju navijača Crvene zvezde, među kojima će navodno biti i ozloglašeni Ivan Bogdanov, Nemci su sada dodatno zabrinuti zbog saznanja da oko 500 navijača Kelna želi da izazove sukobe sa gostima iz Srbije.

Navodi se da su huligani spremili nekoliko desetina Molotovljevih koktela, kao i druge pirotehničke i eksplozivne naprave, što bi moglo da dovede da brojne centralne ulice grada budu u potpunosti paralisane na dan odigravanja utakmice.

Zbog svega toga je lokalna policija podigla nivo spremnosti na maksimum, pa će ulice Kelna, prilazi stadionu, ali i prostor unutar stadiona, biti obezbeđeni kao nikad pre.

Očekuje se da će na ulicama dežurati oko 2.300 policajaca, sa vodenim topovima, ali i uz pojačanje nekoliko helikoptera koji će nadgledati ulice Kelna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading