Nikad gori Junajted: Votford obrukao "đavole" za novu glavobolju Solskjera!

Autor:

Sport

22.12.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofa "crvenih đavola"! Fudbaleri Votforda zabeležili su tek drugu pobedu ove sezone, ali svakako najvredniju. Na "Vikaridž roudu" pobedili su očajni Mančester junajted sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Votford - Junajted

Bila je to debitantska partija Najdžela Pirsona, novog menadžera "stršljenova" na klupi Votforda i njegovi izabranici su ga obradovali trijumfom.

Junajted je doživeo peti poraz ove sezone u Premijer ligi, nastavljaju se brige za menadžera Olea Gunara Solskjera čiji izabranici i dalje igraju najgore protiv timova iz donjeg doma tabele.

Neverovatno je kako su loše odigrali gosti sa "Old Traforda", u njihovim redovima nije bilo nijedne svetle tačke i pitanje je šta će Norvežanin i njegovi saradnici moći da urade da se taj trend promeni.

Delovali su krajnje beskrvno, umorno, nezainteresovano i Votford je sve to umeo da kazni.

Igra Junajteda bila je ispod svakog kriterijuma, bukvalno ništa nisu uspeli da urade da opravdaju ulogu favorita u ovom meču, dok je Votford pokazao da se neće tako lako predati u borbi za opstanak.

Nemanja Matić je presedeo na klupi Junajteda ceo meč, dok je Pol Pogba, prvi put od kraja septembra dobio priliku da uđe sa klupe, u momentima kada je Votford već imao prednost od dva gola.

Prvo poluvreme bilo je bez izjednog udarca na gol, a onda početkom drugog dela, igrači Junajteda su jednostavno sebi "pucali u noge".

U 51. minutu posle šuta Ismeile Sara, usledila je katastrofalna reakcija Davida de Hee koji je reagovao početnički i prosto ubacio sam loptu u mrežu u pokuišaju da uhvati loptu.

Bio je to pravi šok za sve na tribinama, ali naročito se to odrazilo na igru Junajteda, pa je tri minuta kasnije Aron van Bisaka neoprezno reagovao i skrivio penal koji je Troj Dini pretvorio u konačnih 2:0.

Junajted je u finišu pokušavao, imao nekoliko prilika, ali je i golman Votforda Foster bio siguran pa se rezultat nije promenio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading