Skandal: Fudbaler Bolonje fizički nasrnuo na Sinišu Mihajlovića!

Autor:

Sport

22.12.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića napao je njegov igrač Gari Medel tokom utakmice protiv Lećea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Iako vidno narušenog zdravlja zvog višemesečne borbe sa leukemijom, teškim terapijama i sa posebnim merama koje su mu prepisali lekari, Siniša ne odustaje od fudbala i opet vodi treninge i utakmice Bolonje. Tako je i danas vodio meč u Lećeu.

Pred kraj prvog poluvremena došlo je do verbalnog i fizičkog obračuna Lećeovog veziste Tahcidisa i Bolonjinog vezista Garija Medela. Siniša Mihajlović je ušao u teren desetak metara da razdvoji dvojicu ratobornih fudbalera jer je Medel već imao žuti karton, a onda je usledila neverovatna reakcija Čileanca.

Poznat kao grub, prgav i prljav fudbaler, iskusni Medel je potom burno reagovao prema Mihajloviću, odgurnuo ga je i počeo je verbalni okršaj njih dvojice. Mihajlović se potom okrenuo prema klupi i podigao nekog od rezervnih igrača da se zagreje za ulazak u igri. Verbalni okršaj Mihajlovića i Medela se čak nastavio dok je utakmica trajala, a na poluvremenu je Čileanac prišao Srbinu i bilo je očigledno da svađa i dalje traje.

Fudbaleri Bolonje savladali su Leće na gostovanju sa 3:2, meču 17. kola Serije A.

Golove za Bolonju postigli su Orsolini, koji se dva puta upisao u strelce i Soriano.

Domaći su do pogodaka došli u 85. i 91. minutu, kada su mrežu Skorupskog pogodili Babakar i Farias.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading