Euforija u crno-belom taboru: Partizan vraća dva fudbalera u Humsku, Zvezda nijednog ne pamti po dobrom!

Autor:

Sport

24.12.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenja sezona je završena, crno-beli mogu da budu zadovoljni izdanjima tima, ali ne u potpunosti i rezultatima. Međutim, veliki planovi se kuju u Humskoj, a ono što najviše zanima navijače su pojačanja. Ono što će ih obradovati je da Partizan krenuo u misiju dovođenja dvojice povratnika, fudbalera koji su već nosili dres partizana, ali sa različitim uspehom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Već ove zime se krenulo u popunjavanje rostera i uigravanje tima za predstojeće leto i nove evropske kvalifikacije. Sve će biti lakše nakon prodaje Strahinje Pavlovića, jer sada sportski sektor ima dovoljno novca za angažovanje željenih fudbalera.

Nije tajna da Partizan želi da u svojim redovima vidi Slobodana Rajkovića i Nikolu Tekijaškog, centralne bekove, ali i kapitena Čukaričkog Marka Docića, kao i napadača Javora Nikolu Petkovića. Novost su dvojica fudbalera koji su već nosili dres Partizana.

Luka Stojanović je bio predvodinik generacije u kojoj su stasali Aleksandar Mitrović, Lazar Marković i Nikola Ninković, ali nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu. Ove sezone zablistao je u Čukaričkom, ali je pre "brđana" igrao i u Portigaliji i na Kipru, a na pozajmici je bio u Belgiji. Postigao je onaj fantastičan gol protiv Crvene zvezde, ali je srušio i Partizan na Banovom Brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Stojanović u dresu Čukaričkog

Druga želja struke, a u suštini prva, je Miloš Jojić, fudbaler koji je ostavio dubok trag u prvom timu, a svi se još sećaju njegovog gola u "večitom derbiju" koji je Partizanu doneo titulu šampiona. Jojić je trenutno pod ugovorom sa turski Bašakšehirom, ali nije bio licenciran za prvu polusezonu. Mnogo je bolje prošao u Nemačkoj, gde je igrao nakon Partizana, prvo u Bousiji iz Dortmunda, a onda i u Kelnu.

Za dolazak ove dvojice fudbalera, kao i onih ranije pominjanih, u sportskom sektoru osvajača Kupa veruju da će biti dovoljno dva miliona evra, a Partizan može toliko da odvoji posle zarade od Lige Evrope i prodaje Pavlovića Monaku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading