Zvezda kupuje i na Banovom brdu?!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

26.12.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da Crvena zvezda želi da dovede fudbalera Vojvodine Mirka Topića. Ipak, pojavili su se problemi pošto se za njegov potpis bore i pojedini inostrani klubovi, pa bi "crveno-beli" morali da izdvoje značajnu sumu novca kako bi ga odveli iz Novog Sada.

RepublikaFoto: Starsport
Deki hoće mladu snagu u svom timu!

"Lale" ga najradije ne bi prodale rivalu, te će pokušati da izvuče što veće obeštećenje ukoliko stigne ponuda iz Ljutice Bogdana.

Talentovani vezista ima 18 godina i već ima status mladog reprezentativca Srbije, a afirmisao se kada mu je priliku u prvom timu Vojvodine pružio Nenad Lalatović.

Zvezda je takođe zainteresovana i za Stefana Šapića, 22-godišnjeg defanzivca Čukaričkog koji se procenjuje na milion evra i koji se nalazi na meti nekoliko timova iz Evrope - prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Šapić - 20 utakmice ove sezone, tri gola!

Šampion Srbije će morati da izdvoji popriličnu sumu novca ukoliko želi da spreči slučaj Nikole Čumića koji im je iz Radničkog "izmakao" u Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading