Novi potpis u Partizanu!

Autor:

Sport

26.12.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se čekaju pojačanja u igračkom kadru Partizana, „pala“ su dva potpisa iz Teleoptika. Najpre je u sredu mladi vezista Uroš Knežević potpisao prvi profesionalni ugovor i ići će na pripreme sa crno-belima, a danas je vernost klubu na još dve godine produžio Albert Nađ, trener "Optičara".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Nekadašnji as, pa direktor crno-belih se tokom sezone priključio stručnom štabu Sava Miloševića, ali je posle nekog vremena odlučeno da preuzme Teleoptik, kojeg je uspeo da razdrma, da u poslednja četiri kola uzme 10 bodova i dovede ga na 10. mesto na kraju polusezone u Srpskoj ligi Beograd.

Na današnjem novogodišnjem koktelu koji je organizovao Partizan, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je saopštio da je sa Albertom Nađom ugovor produžen na još dve godine.

Inače, mladi Knežević je upravo na preporuku trenera Nađa prebačen u prvi tim Partizana, a zajedno sa njim i Nikola Čolić, Uroš Arambašić i Miljan Momčilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading