Real želi Pogbu, Junajted hoće da ga opljačka!

Autor:

Sport

26.12.2019

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted prihvatiću ponudu Real Madrida za Pola Pogba ukoliko u transfer bude bio uključen Vinisijus žunior i dodatak od 90 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Francuz se nalazi na izlaznim vratima kluba sa Old Traforda, mnogo je ekipa zainteresovano i velika je verovatnoća da će se transfer desiti u januaru.

Poznato je da Zinedin Zidan želi zemljaka u Madridu, samo je pitanje koliko je "kraljevski klub" spreman da ponudi "crvenim đavolima".

Prema pisanju španskih medija Junajted zauzvrat hoće da dobije Vinisijusa žuniora i 90 miliona evra ili "samo" 170 miliona.

Vinisijus je u Real došao u transferu vrednom 45 miliona evra iz Flamenga, ali za ovih godinu i po dana nije uspeo da se nametne.

Uistinu, ima samo 19 godina, ali je odigrao svega 15 utakmica i postigao je dva gola uz asistenciju.

Podsećamo, "Bleacher report" je ranije preneo da je Junajted zainteresovan i za Luku Jovića, pa bi "crveni đavoli" mogli da uključe i srpskog napadača u transfer ako Real ne bude želeo da dâ Brazilca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading