Trent izmislio četiri gola, uništio Lester i doveo Liverpul na korak od titule!

Autor:

Sport

26.12.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspiisana partija Trenta Aleksander – Arnolda donela je veliku pobedu Liverpulu nad Lesterom, pošto su “Redsi” trijumfovali na gostovanju sa 4:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nestvarna partija beka Liverpula

U meču koji je trebalo da bude derbi Premijer lige Liverpul je potvrdio klasu tako što je deklasirao Lester i pobegao na 13 poena prednosti u odnosu na upravo Lester na drugom mestu. Uz to Liverpul ima utakmicu manje.

Partiju karijere imao je Trent Aleksander-Arnold. On je učestvovao u akcijama kod sva četiri gola – dva puta je asistirao, jedan gol je postigao, a kod jednog je napravljen penal posle njegovog centašuta.

Prvo je u 31. minutu sjajno centrirao Robertu Firminu koji je savladao Šmajhela iz neposredne blizine.

Nije izgledalo da će Lester ovako nastradati, ali je od 71. minuta do kraja tim Jirgena Klopa na sjajan način priveo meč kraju. Prvo je Aleksander-Arnold centrirao, a Sojunču igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Džejms Milner koji je neposredno pre toga ušao u igru je pogodio sa bele tačke.

Samo četiri minuta kasnije Aleksander-Arnold je opet centrirao, ovoga puta po zemlji, pronašao Firmina u šesnaestercu, a Brazilac je zakucao loptu u mrežu “lisica”.

Poslednji gol je delo Arnolda koji je sjajno šutirao i postavio konačnih 4:0 na ovom meču.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading