"Samo ne Srbija u grupi na EP"!

Autor:

Sport

27.12.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće Evropsko prvenstvo u junu centralni fudbalski događaj naredne godine, ali je veliko pitanje da li će na njemu biti Srbije. "Orlovi" nisu prošli kroz kvalifikacije, poslednja šansa im je baraž Lige nacija u martu, u koji ne ulaze kao favoriti.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

Pobednik tog baraža igraće na Evropskom prvenstvu u grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom, a Nikola Vlašić, reprezentativac Hrvatske i igrač CSKA iz Moskve, nada se da to neće biti Srbija.

Razlog nije što se plaši snage Tumbakovićevog tima već sve ono što bi okruživalo taj meč.

- Sve četiri ekipe (u baražu) su jake, to je sigurno. Ne bih voleo da to bude Srbija, isključivo zbog toga što bi u tom slučaju u prvom planu bile neke druge stvari, a ne sport. Možda bi bilo najbolje da dobijemo domaćine, Škote, oni obožavaju fudbal, bila bi sjajna atmosfera na stadionu - rekao je Vlašić za 24 sata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neće Srbe, hoće Škote...

On je dodao i da se "Vatreni" ne plaše nijednog rivala u grupi, pa ni Engleske.

- Mi smo svetski vicešampioni i sa tim gardom moramo da dođemo na EP. Nikoga se ne bojimo, dobro znamo svoje kvalitete, ali nismo bahati da unapred najavljujemo da smo favoriti i da ćemo otići do kraja. Engleze smo već pobeđivali na Vembliju, pobedili smo ih i na Svetskom prvenstvu u vrlo važnom polufinalnom duelu, tako da nemamo čega da se plašimo - podvukao je Nikola Vlašić, brat čuvene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, skakačice u vis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading