Hrvatima klecaju kolena zbog Aleksandra Mitrovića: Komšije napadaču Fulama odali veliko priznanje!

Autor:

Sport

27.12.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal "Indeks" napadača Fulama Aleksandra Mitrovića nazvao je "strašnim Srbinom" zbog odličnih partija koje pruža u Čempionšipu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Indeks je u analizi Čempionšipa uvrstio reprezentativca Srbije kao jednog od igrača koji su hit u "najtežoj ligi sveta".

18 POGODAKA NA 23  UTAKMICE!

- Srbin je trenutno vodeći strelac Čempionšipa sa 18 golova, polovine od 36 koliko ih je Fulam ukupno postigao. Neverovatno je efikasan ove sezone, stalno je u šansama i malo promašuje. Mitrović je i pretprošle sezone briljirao u drugoj polovini Čempionšipa, kad je došao na pozajmicu iz Njukasla. Bio je najzaslužniji za plasman u Premijer ligu, u kojoj se nije nadavao golova, ali za to nije kriv on, nego sumanuto dovodenje novih igrača uoči sezone, a koji se nisu snašli - navodi hrvatski portal u svojoj analizi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Dalje ističe da je "Mitrović dokazani strelac u Čempionšipu i da bi mogao da bude idealno rešenje za neke klubove iz Premijer lige koji se muče sa napadačima".


- Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra. Mitrović je mlad igrač sa mnogo iskustva igranja u prve dve engleske lige tako da mu neće trebati dugo da se privikne na Premijer ligu - zaključuje Indeks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading