Nastavlja se osipanje Salcburga: Korejanac naplatio dobre igre, seli se u čopor vukova!

Autor:

Sport

28.12.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vulverhempton i Salcburg su se dogovorili pa će se brzonogi napadač iz Južne Koreje Hvang He Čan (23) preseliti u januaru u englesku Premijer ligu u transferu vrednom čak 27.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još jedan Azijat u Premijer ligi!

Ovu informaciju objavio je Hamburger Morgenpost, lokalni list sa severa Nemačke, koji ima dobre odnose sa menadžerom Korejca koji je prošle godine neuspešno nastupao na pozajmici u redovima HSV-a.

Samo dva gola i dve asistencije na 20 nastupa u Cvajti zabeležio je Hvang, nije uspeo da pomogne Dinosaurusima da se vrate u Bundesligu, pa su ga vratili sa pozajmice u Mocartov grad.

U dresu prvaka Austrije Hvang He Čan je ove sezone imao fantastičnu jesen, a afirmisao se u Ligi šampiona gde je imao tri gola i pet asistencija.

Budući da su igrači Salcburga poslednjih godina na velikoj ceni (kroz klub su prošle igračine poput Keite ili Manea), Vulvsi su za usluge ovog fudbalera morali da izdvoje na kraju velikih 27.000.000 evra.

Zvanične potvrde transfera još uvek nema, ali prema svemu sudeći čeka se samo konačni potpis između igrača i njegovog novog kluba, pa će Hvang He Čan krenuti stopama Japanca Takume Minamina koji je pre nekoliko dana prešao u Liverpul za 8.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading