Đukić preuzeo Sporting, pa poručio: Ne želim da se družim sa igračima...

Autor:

Sport

28.12.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Miroslav Đukić pedstavljen je na konferenciji za medije kao novi trener Sportinga iz Hihona, a u prvom susretu sa novinarima govorio je o očekivanjima i planovima, kao i o saradnji sa srpskim fudbalerom Urošem Đurđevićem.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić na novom zadatku

Neću govoriti o greškama, samo o tome kako ćemo raditi. Znamo šta znači Sporting i kako treba da bude rangiran. Moramo da steknemo poverenje, da radimo, budemo skromni jer samo uz takav stav možemo da napredujemo- rekao je srpski trener i dodao:

- Ne želim da se družim sa igračima, kao što se ne družim ni sa svojom decom. Ja sam došao sa zadatkom da budem trener, kao što imam zadatak da svojoj deci budem otac. Želim da budem pravičan. Zahtevam disciplinu- rekao je Đukić.

Kao važan segment rada istakao je podršku navijača.

- Podrška je potrebna i kada rezultati ne idu dobro. Ipak, moramo nešto i da damo tim navijačima, da znaju da imamo pobednički mentalitet. Kada govorimo o prelaznom roku, odluke neće biti brze. Želimo da vidimo šta imaju da pokažu naši igrači, a imamo dobre igrače- objasnio je Đukić.

Đukić će u Sportingu sarađivati sa bivšim fudbalerom Partizana Urošem Đurđevićem, dok će mu pomoćnik na klupi biti Goran Pandurović, sa kojim je radio u klubu iz Humske.

- Uroša poznajem iz Partizana, on se odlično snalazi pred golom. Ako bude postizao malo golova, to znači da nešto ne radimo kako treba - ili ne stvaramo prilike ili u završnicu napada ulazimo sa malo igrača- zaključio je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading