VAR i ludnica u Noriču, Kejn spasao Murinja novog poraza, Lester bez pola tima bolji od očajnog Vest Hema!

Autor:

Sport

28.12.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 18:30 odigrana su dva meča 20. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Totenhem je ponovo razočarao, pa je na gostovanju najgorem timu lige Noriču osvojio samo bod. Bilo je 2:2.

Domaćin je poveo golom Vrančića posle velike greške Fojta u 18. minutu. Norič je u 33. stigao do novog gola, Puki je bio strelac, ali je VAR zbog nanometarskog ofsjada poništio pogodak sjajnog Finca.

Murinjo je na poluvremenu napravio dve izmene, a Totenhem je ubrzo stigao do izjednačenja. Eriksen je izveo perfektan slobodan udarac i savladao nepomičnog Krula. Totenhem je u tim trenucima dominirao, ali je Norič ponovo prvi stigao do gola.

Orije je na neverovatan način sproveo loptu u svoju mrežu za nevericu na licu Žozea Murinja. Ipak, do kraja utakmice Sparsi su stigli do boda, Kejn je iznudio jedanaesterac, a zatim rutinski postigao 11. gol u Premijer ligi ove sezone.

Totenhem je probao da dođe i do trijumfa, ali nije uspeo, pa će u London otići sa jednim bodom.

Lester je u Londonu savladao Vest Hem sa 2:1 i pored toga što je Brendan Rodžers poprilično promešao sastav. Vardi nije bio ni u protokolu zbog rođenja deteta, a Medison, Sojunču, Ndidi i Čilvel su meč počeli sa klupe.

Prvi gol pao je u 40. minutu, kada je Fabijanskog savladao Ihenačo. Ovome je prethodio promašeni penal "lisica". Greju je poljski golman sjajno odbranio kazneni udarac u 13. minutu. Do kraja poluvremena posle sjajne akcije Vest Hem je stigao do poravnanja, a strelac je bio Fornals.

Važnu pobedu Lesteru doneo je Demaraj Grej u 56. minutu.

Večeras je na programu i poslednji meč dana u kom se sastaju Barnli i Mančester junajted.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading