Crveno-beli predstavili plan priprema: Dekijevi izabranici kreću 10. januara, ozbiljni rivali u kontrolnim utakmicama!

Autor:

Sport

29.12.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će oficijalno zimske pripreme započeti 10. januara 2020. godine kad će igrači pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića odraditi prvi trening.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Pripreme prvog tima će se obaviti u dve faze i to u inostranstvu. Već 11. januara ekipa se seli na Kipar gde će u gradu Pafor i staroj bazi, poznatom hotelu "Aleksandar veliki" imati sve uslove za bazične pripreme. 

Pored napornih treninga na veoma dobrim terenima postoji mogućnost odigranja i jedne prijateljske utakmice. Ime protivnika i dan odigravanja odrediće se naknadno.

Ekipa se vraća sa Kipra 21. januara i već 24. preseliće se za tursku Antaliju gde će kroz dve nedelje priprema odigrati šest pripremnih mečeva.

Hotel “Regnum” u Beleku pruža fenomenalne uslove za rad, a pred igračima Crvene zvezde nalaze se veoma dobri protivnici.

Prvi rival biće poljska Arka iz Gdinje koju trenira naš trener Aleksandar Rogić i taj meč se igra 26. januara. Tri dana kasnije na redu je duel sa najboljim makedonskim timom Vardarom, a 1. februara sa Ludogorecom.

Bugarski prvak je stari znanac, mogući rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona i svakako najjači protivnik na pripremama pa će ovaj susret treneru Stankoviću biti jedan od najboljih pokazatelja u radu.

Do kraja tim čekaju dueli sa slovenačkim Celjem (2. februar), slovačkom Dunajskom Stredom (5. februar) i dan pre povratka u Beograd sa kazahstanskim Aktobeom (6. februar). 

RepublikaFoto: Starsport

Ekspedicija prvaka Srbije vraća se u Beograd 7. februara a do starta prolećnog dela i duela sa Čukaričkim na Banovom Brdu 15. februara treniraće u Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je posle 20 odigranih kola jesenju titulu osvojila sa 55 bodova, čak 11 više od drugoplasiranog Partizana. U prolećnom delu odigraće se još 10 kola do plej-ofa koji počinje 16. aprila. Odlukom IO FSS od ove sezone u doigravanju (sedam kola) neće biti podele bodova.

Izabranici Dejana Stankovića su i četvrtfinalista Kupa Srbije. Žreb će biti obavljen u 2020, a mečevi četvrtfinala su na programu 18. marta. U polufinalu se igra samo jedan meč 8. aprila dok je finale kupa zakazano za 24. maj.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading