Velikan odustao od Matića!

Autor:

Sport

29.12.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić će najverovatnije tokom januara napustiti Mančester junajted, pominjao se Milan kao naredna destinacija, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Agencija ANSA došla je do informacija direktno i sportskog sektora "rosonera", koji je poručio da nisu zainteresovani za Srbina. Matiću ugovor sa Mančester junajtedom ističe u junu 2020. godine, a njegov agent Vlado Lemić ponudio ga je "rosonerima". 

Ali, iz Milana je stigao negativan odgovor, što ANSA obrazlaže činjenicom da gigant sa severa Italije nakon dovođenja Zlatana Ibrahimovića mora da brine o uravnoteženosti finansija.

Matić je ove sezone zbog problema sa povredom zabeležio tek osam nastupa u dresu "crvenih đavola". Iskusni srpski vezista već sada ima priliku da pregovara sa zainteresovanim klubovima i na leto bez obeštećenja ode sa Old Traforda.

Proteklih nedelja, pored Milana, interesovanje za srpskog vezistu pokazali su i Inter, Juventus i Totenhem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading