Tihi junak Ajaksa otkrio: Neverovatno nasamarivanje sponzoruša i pronalaženje ljubavi svog života!

Autor:

Sport

31.12.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji praznici su idealna prilika za opuštanje i zabavu, a veliki intervju u holandskom Telegrafu David Neres je iskoristio da evocira uspomene na neka prošla vremena.

RepublikaFoto: Starsport
David Neres

Fantastični krilni napadač Ajaksa ispričao je zanimljivu priču o iskustvu sa devojkama koje su ga ismevale u mladosti.

- Kada sam bio mlađi, bile su u kraju gde sam žive te dve devojke koje su me stalno ismevale. Kada sam se posle pet godina vratio u rodni grad, odlučio sam da ih izvedem i odveo u hotel sa pet zvezdica. Iznajmio sam sobu, rekao im da moram do toaleta, a onda sam uskočio u kola i pobegao. Nisam platio račune - pohvalio se Neres. 

Sjajni krilni napadač "Kopljanika" je otkrio i na koji način je pronašao ženu svog života, nemačku manekenku Kiru Vinonu.

- Video sam je na Instagramu i samo joj poslao poruku: 'Ja sam David Neres. Dođi kod mene.' To je bilo sasvim dovoljno da obezbedim izazak s njom - prisetio se Neres koji je posle sjajnih partija u dresu holandskog šampiona postao i reprezentativac svoje zemlje i jedan od najtraženijih fudbalera na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading