Žezus i ekipa naneli prvi poraz Anćelotiju, uspela šok terapija Vest Hema!

Autor:

Sport

01.01.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija su trijumfalno počeli 2020. godinu pošto su bili bolji od Evertona 2:1 u okviru 21. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sitija

Građani su naneli prvi poraz Karlu Anćelotiju na klupi Evertona, posle uvodna dva trijumfa, a najzaslužniji za to bio je dvostruki strelac Gabrijel Žezus.

Šampion Engleske imao je problema da probije organizovanu odbranu gostiju u prvom poluvremenu. Ne računajući poništen gol Fila Fodena iz 12. minuta, tim Pepa Gvardiole nije stvorio nijednu izglednu priliku.

Defanziva Karamela izdržala je 51. minut, a onda je Ilkaj Gundoan poslao loptu do Žezusa, koji se vešto snašao i sa ivice šesnaesterca pogodio gornji levi ugao.

Samo sedam minuta kasnije viđen je novi gol mreži Anćelotijevog sastava - Rijad Marez je proigrao Žezusa, a ovaj levom nogom pogodio uz bližu stativu.

Everton je do kraja uspeo da ublaži poraz preko Rišarlisona u 71. minutu. Gol Brazilca došao je kao posledica velike greške u dodavanju golmana Klaudija Brava.

Vest Hem je sjajno reagovao na promenu menadžera i povratak Dejvida Mojsa, pa je Škotu upriličen povratnički debi iz snova protiv Bornmuta - 4:0.

Norič i Kristal Palas remizirali su na Kerou roudu 1:1, a bod gostima doneo je Konor Vikam u 87. minutu.

Kanarinci su prethodno poveli pogotkom Toda Kantvela u četvrtom minutu, posle gužve u šesnaestercu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading