Miloš Ninković pokazao poštovanje prema Sidneju: Potpisao novi ugovor i pritom odbio milionsku platu!

Autor:

Sport

03.01.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš Miloš Ninković u dresu Sidneja lagano vodi glavnu reč u australijskom fudbalu. Plus devet bodova u odnosu na Melburn siti, te skoro pa duplo više bodova u odnosu na Adelajd, gostima zaista ne garantuju ništa dobro na utakmici 13. prvenstvenog kola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Do kraja karijere u Sidneju... Miloš Ninković

A kako je Ninkoviću u Sidneju? Vratimo se u decembar… Naime, novi prvoligaš Mekartur nudio je, za australijske uslove, pravo malo bogatstvo ne bi li privukao Miloša Ninkovića pred debitantsku sezonu u eliti. Ali tridesetpetogodišnji igrač, nekadašnji reprezentativac Srbije i miljenik severne Zvezdine tribine toliko se vezao za Sidnej da je prihvatio da do kraja karijere ostane u tom klubu.

Sidnej je zvanično potvrdio da je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa iskusnim vezistom, a naš fudbaler je zbog toga odbio ponudu Mekartura tešku 1.600.000 dolara za ugovor na dve sezone!

- Neverovatno sam srećan ovde u Sidneju i veoma zadovoljan što ću u klubu ostati do kraja karijere. Ovaj klub mi je kao porodica. I u poslednjim nedeljama sam imao neverovatno podršku svih. Imamo i neverovatan tim, fantastične trenere i sjajnu klupsku kulturu i mislim da ćemo osvajati još trofeja- rekao je Miloš Ninković za sajt Sidneja.

Ninković je dres Sidneja nosio na 132 utakmica i postigao je 27 golova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading