Partizan ostaje bez defanzivca, žele ga Slovaci

Autor:

Sport

04.01.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik Dinga će posle samo nekoliko meseci provedenih u Partizanu napustiti Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Kako prenosi Telegraf stručni štab na čelu sa trenerom Savom Miloševićem trenutno ne vidi defanzivca u planovima za budućnost. Za fudbalera je veoma zainteresovana Dak Dunajska Streda, a postoje pozivi i iz nekoliko srpskih klubova.

Slovačka ekipa je voljna da preuzme Dingu na pozajmicu, ali će morati da sačekaju konkretne poteze iz Humske. Odluku o sudbini Dinge doneće Partizan u narednih nekoliko dana.

Klub iz Humske trenutno vaga da li će odmah raskinuti pozajmicu iz Urala, šest meseci pre njenog isteka i okrenuti se pronalaženju drugih rešenja. U drugoj varijanti postoji mogućnost da crno-beli takođe pozajme Dingu do leta, kako bi im bio na oku i tek onda odluče da li će aktivirati otkupnu klauzulu.

U letošnjem dogovoru sa Rusima, Partizan je u ugovor o pozajmici uvrstio pomenutu otkupnu klauzulu od 300.000 evra, koja je u rukama isključivo kluba iz Humske i, u slučaju aktiviranja, odnosno isplate pomenute sume, Dinga bi automatski postao igrač crno-belih i dobio trogodišnji ugovor.

Dinga je u proteklih šest meseci upisao samo dva meča za Partizan, a često nije bio ni na klupi za rezervne igrače. Crno-beli traže novog centralnog defanzivca. Prva meta je Slobodan Rajković i od njegovog odgovora će zavisiti dalji razvoj događaja, odnosno angažovanje kluba u rekonstrukciji poslednje linije tima.

Pored Dominika Dinge, Partizan će tražiti način da "udomi" golmana Nemanju Stevanovića, Perišu Pešukića, Zlatana Šehovića, Strahinju Jovanovića i Petra Gigića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading