Mitrović ponovo u Premijer ligi?

Autor:

Sport

04.01.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojačanje Karla Anćelotija u Evertonu mogao bi da bude srpski napadač Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Engleski mediji spekulišu da bi ovaj transfer mogao da bude završen do kraja prelaznog roka u Premijer ligi.

Anćeloti je od uprave kluba tražio da mu se dovede napadač koji bi mogao da postigne 20 golova u sezoni, ali i dodatno pomogne Rišarlisonu u ofanzinvom delu Evertona.

- Evertonu je očajnički potreban napadač koji će utrpati 20 golova u sezoni! Mitrović bi bio sjajan... Ma, savršen. Brine me samo to što on želi da ostane u Fulamu - objasnio je Noel Vilan, čovek koji je igrao za veliki broj engleskih klubova, poput Lidsa, Koventrija i Midlzbroa.

Pitanje je samo da li Everton ima 30.000.000 evra da plati Fulamu za Aleksandra Mitrovića, jer je upravo to cena o kojoj engleski mediji spekulišu. S druge strane, Srbinu se sviđa u Londonu, pronašao je sebe u Fulamu, s kojim je prošlog leta potpisao novi ugovor, do juna 2024. godine vredan oko 3.000.000 evra godišnje. Everton bi mu sigurno ponudio bolju platu, ali je pitanje da li popularni Mitar želi da napusti London.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading