Grom iz vedra neba: Zvezda prodala Marina!

Autor:

Sport

05.01.2020

09:34 >> 09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivano Crvena zvezda je prodala svog najboljeg igrača Marka Marina za 2.5 miliona evra!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Al Ahli je nešto pre 10 časova po centralnoevropskom vremenu objavio na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se Marin nalazi u društvu klupskih čelnika, a u kratkom saopštenju objašnjeno je da je klupski predsednik Ahmad Al Sajeg lično postigao dogovor s bivšim nemačkim reprezentativcem oko detalja saradnje. 

Zvezda će na ime obeštećenja dobiti 2.500.000 evra u dve rate, dok će Marin godišnje zaraditi dva miliona.

Marin će potpisati ugovor na dve i po godine, odnosno do kraja sezone 2021/2022.

Marin je u Zvezdu stigao u leto 2018. godine i učestvovao je u dve Lige šampiona, a takođe je osvojio i jednu titulu. Prošlog leta je dobio i kapitensku traku crveno-belih na pripremama u Austriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tomislav

05.01.2020 11:34

Na kraju teksta kažete: "ostavite komentar". Ja ga ostavim - a vi ga ne objavite. Koji ste vi smarači uma!!!

Tomislav

05.01.2020 12:27

Divno! Sada ste objavili moj drugi komentar, a prvi i glavni je otišao u vetar. Doduše, možda se radi i o nesporazumu. Možda ste ga prevideli. Zato vam šaljem komentar koji sam vam već poslao, a koji nije objavljen, u nadi da nećete biti toliko maliciozni da ga ne objavite. ...Dakle, evo tog komentara: Nije grom iz verda neba, već očekivana vest pošto se tu ne radi o velikim fudbalskim znalcima već o bizarnim bleferima iz zone sumraka. To su ljudi kojima ništa nije sveto, ni potpisani ugovor ni data reč. U svakom slučaju, nema mesta nikakvom razčarenju. Naprotiv, to je odlična vest za sve nas koji znamo šta je fudbal. Oslobodili smo se još jedne fudbalske opsene koja nam je bacana u lice. "Buduća Zvezdina zvezda", kako nam je sugerisano, završila je na buvljaku arapske pijace kao i svi oni kojima nije mesto u evropskom fudbalu. Stara srpska posla, prodao fudbalsku slavu za bankovni račun i guzicu. Ništa od velikih snova koji su se sanjali o "svojoj Zvezdi", jer to i nisu bili snovi već obična mantra za lakoverne i budale!