Subotić ponovo u srpskom fudbalu!

Autor: Mediji

Sport

06.01.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Subotić potpisao je ugovor s Radničkim i tako postao drugo pojačanje za nastavak sezone, saopštio je taj klub.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Čair

Subotić će prvi trening s ekipom imati 10. januara kada će Radnički početi pripreme za prolećni deo sezone.

On je rekao da s nestrpljenjem očekuje povratak u srpski fudbal.

- Radnički je jedan od najvećih klubova u našoj zemlji, ima visoke ambicije, želi da igra u Evropi, tako da smatram da je ovo prava sredina za mene. Jedva čekam da izađem na teren i pokažem sve svoje mogućnosti - rekao je Subotić posle potpisivanja ugovora.

Subotić je 2019. godine igrao za kazahstanski Taraz, a ranije za Budućnost iz Dobanovaca, Bežaniju, Vojvodinu i slovački Sered. Prilikom potpisivanja ugovora on je rekao i da će dati sve od sebe da pomogne klubu da ostvari glavni cilj - plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

- Poznajem neke od novih saigrača, radujem se saradnji s trenerom Kosanovićem, i verujem da su pred nama sjajni rezultati. U razgovorima s ljudima iz kluba predočeno mi je da je cilj Radničkog plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa i ja sam tu da pomognem - kazao je Subotić.

Pre njega, Radnički je tokom zimskog prelaznog roka angažovao i štopera Marija Maslaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading