Mitrović ruši Siti, Čelsi i Liverpul dobro prošli!

Autor:

Sport

06.01.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nisu poznati svi učesanici četvrte runde FA kupa, obavljen je žreb šesnaestine finala, koji će doneti nekoliko potencijalnih interesantnih mečeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Branilac trofeja Mančester Siti ponovo je žrebom izbegao duel sa premijerligašem, a na noge će mu doći član Čempionšipa Fulam predvođen Aleksandrom Mitrovićem. Siti je svakako favorit, ali i Fulam igra solidno i bori se za povratak u elitno društvo. To se posebno može reći za srpskog centarfora koji je najbolji strelac u drugoj ligi.

Slaven Bilić odlično gura sa Vest Bromič Albionom, a u FA kupu će gostovati Vest Hemu, ekipi koju je takođe vodio sa klupe.

Čelsi će gostovati Halu, a Totenhem, Mančester Junajted i Arsenal, ukoliko prođu, imaće potencijalni sudar sa premijerligašima Sautemptonom, Votfordom i Bornmutom.

Žrebom je određen još jedan premijerligaški duel između Barnlija i Noriča, a Liverpul će gostovati pobedniku ponovljenog duela između Bristol Sitija i Šruzberija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading