Krsmanović: Uvek dobro sa Bugarskom; Atanasijević: Oni su sjajna reprezentacija

Autor:

Sport

07.01.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju poslednji meč grupne faze igraju sa Bugarskom.

RepublikaFoto: Starsport
Optimizam u našem timu

Petar Krsmanović je za početak poželeo srećan Božić svima koji slave.

- Hristos se rodi, Srećan Božić svim pravoslavnim vernicima. Danas je slobodan dan, sabiramo utiske o ova prva dva meča, sutra je taj odlučujući meč za polufinale protiv Bugarske sa kojom u poslednje vreme imamo pozitivne rezultate. Nadamo se da će to biti i ovog puta – rekao je on.

Naglasio je da je Bugarska odličan tim, te da je ovo ključni meč za naš tim.

- Neće biti nimalo lako, naročito zato što je Bugaraska juče savladala Francusku. Pred nama je važan meč za polufinale, finale i odlazak u Tokio.

Najbolji korektor na svetu Aleksandar Atanasijević je naglasio da se ova utakmica mora dobiti.

- Pre svega Srećan Božić. Sigurno da sada počinju utakmice na biti ili ne biti. Nadamo se plasmanu u polufinale i sigurni smo da imamo ekipu za to da budemo među prve četiri.

Pohvalio je sledećeg rivala.

Bugarska je sjajna reprezentacija, igrači igraju u najboljim evropskim klubovima. Do sada imamo pozitivan skor protiv njih, ali to ne mora ništa da znači, oni zaista igraju neverovatno u poslednje vreme. Ipak kao što je rekao selektor najvažnija je naša igra i ono što ćemo mi da pružimo.

Bugarska igra svoj meč sa Holandijom i u slučaju da Bugari uzmu sva tri boda Srbiji za prolaz dalje treba pobeda od 3:0 ili 3:1. Ukoliko Holandija uzme bod ili dva Srbiji će bilo kakva pobeda biti dovoljna za prolazak u polufinale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading