Tim Vladana Milojevića ispisao istoriju

Autor:

Sport

30.09.2017

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju Crvena zvezda igra duel 12. kola Superlige Srbije, a u taj meč ulaze sa istorijskom činjenicom. Prvi put od osnivanja tima, crveno-beli su primili samo jedan pogodak u prvih deset kola nacionalnog šampionata.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Trener tima iz Ljutice Bogdana, Vladan Milojević je skromno izjavio da njegovi igrači treniraju bez namere da ostvaruju rekorde.

- Taj podatak mi znači kao produkt nečega što smo radili od početka. Moram da priznam da je lepo čuti to, ali ipak je mnogo teško upoređivati se sa velikanima koji su generacijama igrali pre nas. Mnogo stvari su nam oni ostavili u nasleđe i mnogo je onoga što tek treba da stignemo i prestignemo, a što su oni uradili. Mi treniramo i igramo najbolje što umemo, bez namere da ostvarujemo ikakve rekorde. Bitno mi je da igrači znaju šta očekujem od njih, da rade na terenu ono što je njihov posao i da održavaju disciplinu. Savremeni fudbal je igre u dva pravca i moj san je da Zvezda igra fudbal kakav je prisutan svuda u Evropi - a prenosi klupski sajt.

Utakmica Napredak - Crvena zvezda zakazana je za nedelju od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.