(VIDEO) Bivši fudbaler Zvezde završio karijeru, ali ostaje u fudbalu!

Autor:

Sport

10.01.2020

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan pre nego što će ekipa upaliti motore na početku priprema, Aleksandar Jevtić je rekao – dosta. Napadač Voždovca rešio je da ove zime, u 35. godini, okači kopačke o klin.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Jevtić

Neće Jevtić otići iz Voždovca, niti će se pomeriti daleko od terena. U prolećnom delu sezone biće deo stručnog štaba Radeta Kokovića.

- Osećam se čudno, što je i normalno posle više od 18 godina karijere, ali sam u isto vreme i uzbuđen zbog svega što me čeka. Drago mi je što ću ostati deo jednog od najbolje organizovanih klubova u Srbiji i mislim da uz stručni štab mogu da mnogo naučim, tako da jedva čekam okupljanje koje je prvo koje ću dočekati kao trener - rekao je Jevtić za klupski sajt.

Dojučerašnji napadač je široj javnosti najpoznatiji po delu karijere koji je proveo u Crvenoj zvezdi, gde je za dve godine odigrao 59 utakmica i postigao 14 golova. Igrao je Jevtić još za OFK Beograd, Čukarički, Jagodinu, u inostranstvu za BATE Borisov, turski Hacetepe, kineske Lijaoning i Đangsu.

Od dolaska u Voždovac, u leto 2018. godine, Aleksandar Jevtić je odigrao 19 utakmica i postigao četiri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading