"Kejn nezamenjiv, upašću u depresiju"

Autor:

Sport

10.01.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Totenhema Žoze Murinjo je pred meč sa Liverpulom rekao da je Hari Kejn nezamenjiv igrač u postavi njegovog tima, ali i da igrači moraju na teren u subotu da izađu sa samopouzdanjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Hari Kejn neće igrati za Totenhem do aprila zbog povrede prepone, a to će biti ogroman problem za "pevce". On je ubedljivo najdominantnija figura u napadu Totenhema i donosi najviše golova ovoj ekipi.

 - Ako pričam mnogo o Hariju upašću u depresiju i onda ćete reći kako sam jadan. Bolje da pričamo o stvarima koje me zasmejavaju. Znate da ne možemo da igramo normalno kada Hari Kejn nije u timu. Nema igrača koji može da ga zameni - rekao je Žoze Murinjo pred meč sa Liverpulom na domaćem terenu u okviru 22. kolu Premijer lige.

Murinjo je govorio i o mogućnosti da Spursi dovedu novog igrača tokom januarskog prelaznog roka kako bi se nadomestio izostanak Kejna.

- Ako vlasnik ponudi rešenje kojim bismo rešili ove teške mesece pred nama odlično. Ako ne onda ćemo čekati leto i sledeće sastavljanje tima. U januaru je tržište čudno. Kada ti prilika u januaru dođe moraš da je uzmeš  - rekao je Portugalac.

Totenhem će dočekati Liverpul u subotu od 18 i 30.

- Imamo povrede ali ako mislimo o tome ko ne igra neću imati samopouzdanja i motivacije tako da moram da se fokusiram na ono što smo uradili ove nedelje. Da se koncentrišemo na trud i entuzijazam momaka i na motivaciju koju moraš da imaš protiv najboljih timova. Ako nemaš samopouzdanja bolje ostani kod kuće. Ako ga imaš, neće biti lako ali ideš sa svime što imaš na raspolaganju i to želim od momaka - rekao je Murinjo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading