Partizan pronašao napadača: Najbolji strelac crveno-belih stiže u Humsku!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

14.01.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u januarskom prelaznom roku neće dovoditi strance, pa su u fokusu domaći igrači. Jedan od njih je i napadač Vojvodine Bojan Matić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Naime, kako saznaje "Mozzartsport" uprava Partizana razmatra mogućnost angažovanja odličnog napadača koji je predvodio Novosađane tokom jeseni. Na 18 superligaških mečeva Matić je devet puta pogađao protivničku mrežu i kandidovao se za dres Partizana.

Još tokom letnjeg prelaznog roka iskusni golgeter rođen u Zrenjaninu pominjao se kao želja Partizanovog stručnog štaba. Vojvodina je odlučila da ga zadrži, što je bio odličan potez.

Bojan Matić je ugovorom vezan za Vojvodinu do 2021. godine, pa će Novosađani moći da računaju na obeštećenje u slučaju da uđu u završnu rundu pregovora sa Partizanom.

Takođe, kako saznaje isti izvor Matić jeste ozbiljan kandidat za novog Partizanovog špica, ali ne i jedini. I dalje je u fokusu Nikola Petković iz Javora, kao i još jedan napadač čije ime, za sada, u Humskoj vešto kriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading