Totenhem gazio, pa strepeo do kraja, Njukasl ubedljiv!

Autor:

Sport

14.01.2020

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema, Njukasla, Redinga, Koventrija i Šruzberija ostvarili su pobede u ponovljenim mečevima 1/32 finala FA kupa Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Sparsi su u Londonu savladali Midlzbro rezultatom 2:1 i tako prekinuli niz od četiri meča bez trijumfa u svim takmičenjima. Ekipa Žozea Murinja je posle četvrt sata vodili sa 2:0 golovima Lo Selsa u 2. i Lamela u 15. minutu, ali je Sevil pogotkom u 83. minutu vratio neizvesnost duelu.

Ipak, do kraja meča nije bilo promene rezultata i Totenhem ćemo gledati u 1/16 finala na gostovanju protiv Sautemptona.

Njukasl je posle remija u gostima sa Ročdejlom (1:1), pred svojim navijačima bio ubedljiv - 4:1. Strelci za Svrake bili su O'Konel u 17. minutu (autogol), Longstaf u 20, Almiron u 26. i Žoelinton u 82. minutu, dok je Vilijams u 86. postigao počasni pogodak za Ročdejl.

Crno-bele u 1/16 finala očekuje duel sa Oksford Junajtedom.

Reding je u gostima savladao Blekpul 2:0 golovima Bojea u 42. i Obite u 82. minutu. Njihov sledeći protivnik će biti bolji iz duela Karlajl - Kardif (prvi meč 2:2).

U duelu timova iz Lige 1 Koventri je pred svojim navijačima pobedio Bristol Rovers sa 3:0, dok je Šruzberi, takođe član Lige 1, eliminisao učesnika Čempionšipa Bristol Siti minimalnim trijumfom 1:0.

Koventri se u narednoj rundi sastaje sa Birmingemom, a Šruzberiju će rival biti Liverpul.

U sredu su na programu dueli Karlajl - Kardif i Mančester Junajted - Vulvs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading