Određena cena za Pavkova, Žander i Kanjas našli angažmane

Autor:

Sport

15.01.2020

11:20 >> 11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde Ribeiro Žander i Hoze Kanjas nisu otputovali sa ostatkom tima na pripreme na Pafos, već treniraju u Beogradu i čekaju ponudu za odlazak.

RepublikaFoto: Starsport
Viđen za prodaju

Dvojica fudbalera nalaze se na listi za odlazak te im klub traži odgovarajuće sredine nakon razgovora koji je obavljen sa igračima, gde im je stavljeno do znanja da nisu zadovoljili u prvom delu sezone i da se na njih ne računa na proleće.

Kanjas navodno ima ponudu iz druge lige Španije, dok bi Žander karijeru mogao da nastavi na Kipru ili Portugaliji, ali konkretnog kontakta i dalje nije bilo.

Prema pisanju beogradski medija turski prvoligaš Gectepe spreman je da izdvoji dva miliona evra za dolazak Milana Pavkova, što ne zadovoljava zahteve "crveno-belih".

Zvezda svog napadača ceni na tri miliona, pa je spremna da i da sačeka na neku bolju ponudu.

Šampion Srbije neće dobiti punu cifru od njegovog transfera pošto 30 posto ide Radničkom iz Niša što je predviđeno u klauzuli prilikom dolaska u Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading