Herta dočekuje Bajern, Klinsman izgubio licencu!

Autor:

Sport

15.01.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Negde se zaturila", kaže za svoju trenersku licencu legendarni nemački golgeter Jirgen Klinsman koji od finiša prvog dela sezone sedi na klupi Herte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klinsman

Sledećeg vikenda se nastavlja Bundesliga, a meč koji budi posebnu pažnju igraće se u Berlinu gde domaća Herta čeka sedmostrukog uzastopnog šampiona minhenski Bajern.

Tim iz nemačke prestonice, čiji dres nosi i Marko Grujić, naišao je na neočekivani problem - trener Jirgen Klinsman nema trenersku licencu. Zapravo je ima, ali ne može da je nađe.

Nemačka fudbalska federacija (DFB) obavestila je Hertu da njihov šef stručnog štaba još nije dostavio trenersku licencu, ali Klinsman kaže da neće biti problema.

- Biće sve u redu, u kontaktu sa sam DFB, poslao sam im elektronskom poštom sve potrebne informacije. Problem je što mi je licenca ostala u Kaliforniiji u nekoj fioci i sad je nema. Negde se zaturila, ali naći ćemo je - uverava nekadašnji nemački golgeter, koji je pet godina bio selektor reprezentacije SAD.

Klinsman je u bogatoj igračkoj karijeri između ostalih klubova nosio i dres Bajerna, čiji je jedno vreme bio i trener. Sad sa velikim ambicijama čeka dolazak svog nekadašnjeg kluba. Taj meč na programu je u nedelju.

- Čitav naš fokus je na utakmici sa Bajernom. Želimo da popravimo utisak iz prvog dela sezone i da dobro startujemo u nastavku - kaže Klinsman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading