(VIDEO) Milan i Fiorentina u prvenstvu "štucaju", ali u Kupu Italije bez greške!

Autor:

Sport

15.01.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je na svom terenu savladao SPAL sa 3:0 i plasirao se u četvrtfinale Kupa Italije, dok je Fiorentina u osmini finala Kupa Italije eliminisala Atalantu, slavivši na svom terenu sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Milan je poveo pogotkom Poljaka Pjonteka, nakon dodavanja Benasera u 20. minutu. Za poljskog napadača to je prvi pogodak za "rosonere" od 8. decembra prošle godine.

Minut pre kraja poluvremena, Španac Samu Kastiljeho je povisio prednost Milana na 2:0. On je majstorski plasirao loptu preko golmana Spala Beriše.

Teo Ernandez je praktično je potvrdio trijumf Milana u 66. minutu.

Pozajmljeni igrač Reala je nakon prodora po levoj strani, precizno šutirao sa oko 18 metara. To mu je već peti pogodak u sezoni. 

U poslednjem minutu, sudija je prvobitno dosudio penal za goste, ali je nakon pregledanja snimka ipak utvrdio da nije bilo igranja rukom od strana igrača Milana, pa je ostalo 3:0 na kraju.

 

 

Patrik Kutrone, igrač koji je nedavno stigao iz Vulverhemptona doneo je prednost Violi pogotkom u 11. minutu.

Ovo je za nekadašnjeg igrača Milana bio tek drugi meč u dresu novog kluba, a prvi kao starter.

Izjednačio je Josip Iličić u 67. minutu, a domaći su ostali sa igračem manje samo tri munuta kasnije, kada je Herman Pecelja dobio drugi žuti karton.

I pored toga što je protivnik imao brojčanu prednost na terenu, Fiorentina je uspela da dođe do pogotka i plasmana u narednu rundu.

Šest minuta pre kraja, mladi Španac Pol Lirola zatresao je mrežu tima iz Bergama i doneo pobedu svojoj ekipi.

 

 

Za Fiorentinu su od prvog minuta igrali Nikola Milenković i Dušan Vlahović, dok je na klupi ostao Aleksa Terzić tokom cele utakmice.

Popularni Bleki je ceo meč bio na terenu, a mladi napadač je igru napustio u 88. minutu susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading