Baš cene crno-bele: Napoli želi još jednog fudbalera Partizana!

Autor:

Sport

18.01.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BogdaFudbalski klub Napoli bacio je oko na dvojicu igrača Partizana. Nakon što su se pojavile informacije da klub iz Napulja želi Umara Sadika stiže vest da je još jedan igrač crno-belih pod prismotrom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Kako pišu mediji u Italiji, Napoli je zainteresovan i za mladog vezistu Partizana Filipa Stevanovića (17).

Tako tvrde mediji iz Napulja i to sa sve vinjetom „ekskluzivno“, koji barataju i informacijom da su Plavi pozvali u pomoć i čuvenog menadžera Falija Ramadanija, koji već ima trojicu svojih igrača u ovom klubu: Nikolu Maksimovića, Kalidua Kulibalija i Dijega Demea. A, nije isključeno – pisalo se o tome – da dobije i četvrtog, Nikolu Ninkovića, s tim što bi njega prosledili u Bari na pozajmicu.

Ramadani bi trebalo da posreduje u poslu, da nagovori crno-bele da Stevanovića preusmere ka gradu podno Vezuva, umesto ka lepotama Azurne obale, odakle ga zove Nica.

Francuzi su spremni, navodno, da plate 12.000.000 plus 3.000.000 kroz bonuse dok crno-beli traže celih 18.000.000 evra. 

Videćemo kakav će biti raspet, ali je jasno da do septembra Stevanović ne može da menja klub jer još uvek nije punoletan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

18.01.2020 19:39

U Partizanu trebaju biti minimalno pametni i prekinuti svako pregovaranje sada o ovoj dvojici momaka i njihovom transferu.Insistirati na tome da "mi uopste nemamo nameru da ih prodajemo ni u 2020 godini!" Samo izdati saopstenje da obojica nisu za prodajuni u 2020, tek u 2021 godini!! To je bomba koja povecava ludjacki cenu! Najveca je greska da sada uopste pregovaraju jer pokazuju time slabosti. Kljucna stvar je da se baci ovim udica engleskim velikanima. Kad se oni jave, to ce tek biti zemljotres jer oni idu sa ponudama u ovakvim slucajevima i do 30-40 posto ispred kontinentalaca! Tek u junu kad otkupe Sadika mogu da pregovaraju ,ali sada treba da urade jednu jedinu stvar: da potpisu (ako vec nisu) nove ugovovore sa obojicom uz produzenje roka trajanja, da im ozbiljno uz to povecaju platu i sacekaju. Mogu cak i za Sadika da odrede otkupnu klauzulu ali najmanje 22-25 mil. evra a za Ficu i celih 28-30 mil. evra.Ali to mora da bude apsolutna tajna, jedino menadzeri momaka to mogu da znaju, ali uz potpis na tajnost! Veoma sam ozbiljan kad ovo pisem jer ce obojica tokom proleca jos vise napredovati, cena na TM ce im drasticno porasti, s obzirom da TM prati i aktuelne ponude! Obojica su veoma mladi,mali FIca pogotovo i uopste ne treba da zure. U Partizanu da se fokusiraju na prodaju Zdjelara ali prvo da nadju jednog buldoga tipa Zuke ili Evertona ,plus da kupe Docica iz Cuke i Lukica iz Tsc-a. On je mladji znatno od Matica iz Vose, a tehnicki je bolji od Matica, uz to poznaje Partizan, nase je dete!!Nadalje, da nadju ozbljne igrace i vec ih sada kupe radi prethodne adaptacije za sledeci sampionat i evro-kampanju! Partizan treba dvojicu ozbiljnih igraca na centarhalfu, par sjajnih i mladih bekova ,i jednog ,moguce i dva zadnja vezna igraca. Strateska odluka treba da bude da ni slucajno ne uzimamo oigraca starijeg od 24-25 g. maksimalno! Sve zavisi od toga ko ide , ali fokus je na strategiji po pitanju Fice Stevanovica i Sadika. Sve ovo pisem je nisam bedak u ovom poslu, ozbiljno sam strucan i posedujem iskustvo iz ovakve vrste poslova! Vazura ovo treba da procita....!