Crveno-beli dobijaju prvo zimsko pojačanje: Deki Stanković dovodi iskusnog univerzalca!

Autor:

Sport

19.01.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana se već spekuliše o prvom Zvezdinom zimskom pojačanju i sve je izvesnije da će ono stići iz inostranstva. U medijima su se pominjala dva imena, od kojih bi jedno trebalo da bude angažovano kao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog igrača - Seku Sanogo iz Al Itihada, ili Godfred Donsah iz Bolonje, trenutno na pozajmici u belgijskom Serkl Brižu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Izgleda da je Zvezda ipak prelomila i da je izbor pao na Sanoga.

To se može zaključiti posle najnovije informacije koju je objavio italijanski ''Kalčomerkato''.

Prema njihovim saznanjima, Sanogo će sa svojim menadžerom Đanlukom di Domenikom doputovati u Beograd na završne pregovore, a plan je da na ''Marakanu'' stigne kao pozajmljeni fudbaler Al Itihada, mada na ''Transfermarktu'' piše da je on slobodan igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Seku Sanogo u dresu Jang Bojsa (desno)

Očigledno, još uvek je ugovorom vezan za saudijski klub u koji je stigao pre godinu dana iz švajcarskog Jang bojsa.

Sanogo ima 30 godina, može da igra i ofanzivnije, kao centralni, ili ofanzivni vezista, pa bi Stanković mogao da ga koristi u različitim ulogama.

Videćemo vro brzo kakav će biti rasplet ove priče, a ''Kalčomerkato'' već procenjuje da bi ovo mogao da bude Zvezdin i Stankovićev ''pun pogodak''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading