Sve ide u korist Liverpula: Vardi promašio penal, Lester izgubio u Barnliju!

Autor:

Sport

19.01.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barnlija prekinuli su niz od četiri poraza u duelu sa Lesterom u kome su upisali veoma važnu pobedu i zadali ozbiljan udarac ekipi Brendana Rodžersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zanimljiv duel Barnsa i Bardslija

Ekipa Šona Dajča savladala je Lester na svom terenu u meču 23. kola Premijer lige rezultatom 2:1. A sve je za Lisice moglo da bude drugačije u ovom duelu.

Nakon 33 minuta igre Lester je došao do prednosti preko Harvija Barnsa koji je odličan solo prodor krunisao golom.

Kris Vud je vratio nadu svojoj ekipi u 56. minutu kada se nakon kornera odlično snašao u velikoj gužvi u kaznenom prostoru i matirao Šmajhela.

Mogao je Džejmi Vardi da donese novo vođstvo Lesteru u 68. minutu. Ben Mi je napravio faul u kaznenom prostoru, a Entoni Tejlor bez mnogo oklevanja pokazao na belu tačku. Ipak, Nik Poup je sjajno pročitao Vardijevu nameru i odbranio jedanaesterac.

Igrao se 83. minut kada je tokom napada Barnlija, Džoni Evans nespretno reagovao i praktično dodao loptu do Ešlija Vestvuda koji pogađa za potpuni preokret domaćih.

Lester nakon drugog vezanog poraza, a četvrtog u poslednjih šest mečeva na trećem mestu na tabeli ima 45 bodova, dok je Barnli presekao niz od četiri poraza i popeo se za jedno mesto na tabeli te je sada 14. sa 27 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading