Čudo u Bergamu: Atalanta vodila, pa izgubila od "fenjeraša"!

Autor:

Sport

20.01.2020

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Spala napravili su veliko iznenađenje pošto su u Bergamu savladali Atalantu rezultatom 2:1 u okviru 20. kola italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šokantan rezultat za učesnima 1/8 finala LŠ

Sve je krenulo po planu domaće ekipe koja je povela u 16. minutu kada je Josip Iličić lepim udarcem petom savladao Sportijela nakon asistencije Zapate po levoj strani.

Zapretio je i sam Zapata sredinom prvog poluvremena, u finišu je odgovorio na drugoj strani Petanja, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Usledio je totalni preokret u drugom poluvremenu, Andrea Petanja je prvo u 54. minutu doneo izjednačenje, da bi šest minuta kasnije Matija Valoti sjajnom minijaturom na ivici kaznenog prostora doneo prednost ekipi iz Ferare.


Pokušala je "boginja" do kraja meča da izbegne poraz, pretila preko Pašalića, Zapate, potom i De Rona, ali "fenjeraš" je izdržao nalete Atalante i ostvario veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak. Ovo je bio treći uzastopni duel ovih timova u kojem smo videli veliki preokret nakon prvog poluvremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zokica

21.01.2020 01:13

Nije nikakvo čudo 2 prosle utakmice sa njima atalanta resila u svoju korist iz 1 u 2 i sad vrate ljudima i vi pricate da je čudo....ko nije uhvatio kvotu 70 nek prestane da igra kladionicu