Još jedan stranac napušta crveno-bele: Najrealnija opcija je Azija!

Autor:

Sport

21.01.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoze Kanjas i Brazilac Žander će najverovatnije ove zime napustiti Crvenu zvezdu, a njihovim putem mogao bi i najveći letošnji promašaj Radživ Van la Para...

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Holandski internacionalac je otputovao na prvi deo priprema na Pafos. Bivši član Hadersfilda, plaćen 1,2 miliona evra nije igrao protiv Arisa iz Limasola, baš kao i Ivanić, Jovičić i Ben, pod izgovorom da im je šef stručnog štaba Dejan Stanković dao poštedu.

Poslednjih nekoliko treninga preskočio je Radživ Van la Para. Iz Crvene zvezde nema informacija da li je povređen ili je otputovao na pregovore sa klubom u kojem bi mogao da nastavi karijeru, piše Žurnal.

Isti izvor navodi da je Van la Para pred odlaskom iz Crvene zvezde i da bi mogao da nastavi karijeru u Aziji. Sve bi trebalo da bude poznato do putovanja ekipe u Tursku.

RepublikaFoto: Starsport
Radživ van la Para

Podsećanja radi, Crvena zvezda je u slučaju Radživa van la Pare u još jednom problemu. On je ove takmičarske godine igrao za dva kluba - Hadersfild i Zvezdu.

Prema važećim zakonima ne može da igra za treći tim u istoj sezoni. Polje njegovog i delovanja Crvene zvezde svedeni su na zemlje gde treba da počne nova sezona. Govorimo o Skandinaviji, Americi, Japanu i Kini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading