ĐUKIĆ ČUO REAKCIJU NAVIJAČA: Publika ima pravo da kaže svoje želje, ali i svemoćna Zvezda izgubi

Autor:

Sport

01.10.2017

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da nema šta da zameri igračima crno-belih iako su odigrali samo 0:0 sa Čukaričkim u 12. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić i Lalatović na meču u Humskoj

 - Teška utakmica u kojoj nismo uspeli da ostvarimo dobru igru i rezultat, ali ne mogu da zamerim ništa ekipi, dali su sve od sebe, borili su se, izgarali. Imali smo i dosta povređenih igrača, teško je igrati četvrtak-nedelja, oseća se i umor... - rekao je Đukić.

Navijači Partizana su posle utakmice zvižducima ispratili igrače, a Đukiću su poručili da može da traži novi posao.

 - Publika ima pravo da kaže svoje želje. Moje je da radim i da izvučem maksimum iz ove ekipe. Nije lako pobediti. Mi ovde mislimo da je lako. I ta svemoćna Zvezda može da izgubi, da mi imamo muke sa Čukaričkim, sa Voždovcem... Nije nikog lako pobediti danas. Liga je ujednačena, da biste pobedili mora dobro da se oznoji. Mi smo se oznojili danas, ali nedostajao nam je taj kvalitet gore koji nismo imali  rekao je Đukić i nastavio:

 - Bila je prilika da se približimo Zvezdi, ali je protivnik bio odličan. Nama ostaje da nastavimo da radimo i da popravljamo što možemo.

Partizan će u narednom kolu gostovati Radniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading