Bejlov agent: Zašto bi najbolji igrač planete išao na pozajmice?

Autor:

Sport

22.01.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent Gareta Bejla Džonatan Barnet rekao je da velški fudbaler neće promeniti sredinu dok mu za dve i po godine ne istekne ugovor sa Realom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Prošlog leta se spekulisalo o Bejlovom odlasku iz ‚kraljevskog kluba‘, bio je na korak od selidbe u Kinu, a čak je i trener Madriđana Zinedin Zidan rekao da bi za njega bilo najbolje da promeni klub. Međutim, Velšanin je ostao u Realu, a od tada se dovodio u vezu sa povratkom u Premijer ligu, dok se Totenhem i Mančester Junajted pominju kao potencijalne destinacije.

- Ima još dve i po godine ugovora i dobro je. Ostaće tamo, sve će biti u redu. To je ono što sve vreme govorim, nijednog trenutka nisam odstupio od toga. Stvari mogu da se promene, ali su pozajmice besmislene. Mali broj klubova uopšte može da ga priušti. Srećan je i može da osvoji još neke trofeje sa Realom. Jedan je od najboljih igrača na planeti, zašto bi išao bilo gde na pozajmicu? To je smešno - istakao je Barnet.


Velšanin je u Real stigao iz Totenhema 2013. godine za tada rekordni transfer od 100 miliona evra i od tada je sa ‚kraljevskim klubom‘ osvojio četiri titule u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading