Okupili se "orlovi", evo koji fudbaler je prvi stigao kod Muslina

Sport

02.10.2017

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje konačni rasplet u grupi D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu, a izabranici selektora Slavoljuba Muslina imaju gotovo pa idealnu situaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Muslin i njegovi igrači blizu su velikog uspeha

Nakon klupskih obaveza širom Evrope, srpski fudbaleri počeli su da pristižu u Beograd. Njih očekuju poslednja dva meča kvalifikacija za Mundijal, a selektor Slavoljub Muslin je sa stručnim štabom dočekivao igrače.

Prvi je stigao, kako i dolikuje, kapiten tima Branislav Ivanović, a odmah za njim kolega iz zadnje linija tima, štoper Šalkea Matija Nastasić.

Za Nemanju Matića poruka je bila jednostavna.

- Igraš kao car! - rekao je Muslin.

Adem Ljajić je dočekan uz srdačan pozdrav sa selektorom Slavoljubom Muslinom, ali i uz komentar da je vezisti Torina nedostajalo sreće u meču sa Veronom, jer je rezultat bio 2:2.

Muslin je posebnu poruku imao za golmana Stojkovića. Osmehnuo se i dobacio čuvaru mreže Partizana.

- Pa ti ne možeš da primiš gol - našalio se Muslin.

Napadač PAOK Aleksandar Prijović se nalazi u odličnoj formi.

- Posao još nije završen, svi smo na zemlji. Smireni, koncentrišemo se da pobedimo u Austriji, da završimo priču, a onda da slavimo pred našim navijačima kod kuće. Nismo još stigli u Rusiju, svi ćemo da izginemo da se završi taj posao već u Austriji. Želimo pun stadion, znamo da je euforija velika. Dugo nismo bili na velikom takmičenju. Doći će dosta naših ljudi iz Švajcarske i cele Evrope - iskreno će Prijović.

Atmosfera među reprezentativcima Srbije teško da je bila bolja u ovoj deceniji, a o tome svedoči i odgovor Aleksandra Prijovića na konstataciju da je u pravom trenutku odabrao da igra sa pobedničkom ekipom u taboru "orlova".

- A-ha-ha. U pravom trenutku sam se priključio!

Prvi susret Srbija igra na gostovanju u Beču 6. oktobra, dok nam tri dana kasnije u goste stiže reprezentacija Gruzije.

Našim fudbalerima je teoretski dovoljno još dva boda kako bismo overili prolaz na SP u Rusiji sledeće godine, dok smo sa tri boda iz dva meča sigurno prvi u grupi ispred Velšana ili Iraca, koji će u međusobnom duelu poslednjeg kola odlučiti o poziciji broj dva koja vodi u baraž.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading