Totenhem ispustio pobedu, Njukasl i Vest Hem razočarali!

Autor:

Sport

25.01.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totehema nisu uspeli da sačuvaju prednost protiv Sautemptona u gostima, pa će ova dva rivala odigrati ponovljeni meč, ali ovog puta na stadionu Sparsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema u neverici posle primljenog gola

Na Sent Merisu bilo je 1:1. Totenhem je poveo posle sjajne akcije Lo Selsa i Sona, koju je Korejac krunisao lepim golom.

Činilo se da će Murinjov tim izdržati do kraja, ali je Sautempton rezantnim udarcem Bufala tri minuta pre isteka 90. minuta došao do izjednačenja, pa će ova dva tima morati ponovo da igraju.

Ovaj meč je još jednom pokazao koliko Totenhemu fali povređeni Hari Kejn i da bi Murinjo u uprava londonskog kluba što pre morali da dovedu zamenu za najboljeg napadača Premijer lige.

Blago iznenađenje predstavlja eliminacija Vest Hema, koji je minimalnim rezultatom poražen od Vest Bromvič Albiona, a premijerligaš Njukasl nije uspeo na domaćem terenu da se izbori protiv niželigaša Oksforda odigravši samo 0:0.

Šefild je bio siguran u Milvolu slaveći sa 2:0, a pobede i prolaz dalje obezbedili su ekipe Noriča trijumfom u gostima protiv Barnlija 2:1, odnosno Lestera koji je bio bolji od Brentforda minimalnim rezultatom.

Poslednji meč od 18:30 igraće Čelsi i Hal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading