Matić: Biće teško, Austrijanci su skroz rasterećeni

Autor:

Sport

02.10.2017

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera Srbije Nemanja Matić kaže da je naša selekcija vrlo blizu cilja, ali da stvaranje pritiska nikako nije dobro pred odlučujuće duele u kvalifikacijama za SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Matić: Nije nam potreban dodatni pritisak

- Svaku utakmicu smo išli da pobedimo, tako će biti i ovaj put. Svesni smo da će biti teško protiv Austrije, koja je dobra selekcija. Oni nemaju šanse da se plasiraju i igraće rasterećeno, a veoma je teško igrati protiv takvih ekipa - izjavio je Matić.

Vezista Mančester junajteda je izjavio da reprezentacija ne sme da se opusti, iako je "jednom nogom u Rusiji".

- Jednom nogom smo u Rusiji, realno. Pritisak uvek postoji kada igrate za reprezentaciju Srbije. Svesni smo toga. Ali, dodatni pritisak moranja nije dobar. Spremaćemo se kao i do sada i videćemo kolike su nam mogućnosti - dodao je Nemanja Matić.

Kapiten Branislav Ivanović je izjavio da se nada ponavljanju "čarobne večeri" iz 2009. godine u Beču kada su naši slavili sa 3:0, ali i da nije realno da se u fudbalu takve stvari uvek ponavljaju. On ističe da tim mora da maksimalno ozbiljno pristupi preostalim mečevima, jer samo tako možemo da se na kraju radujemo plasmanu na Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading