Luda Zvezdina pobeda u Antaliji: Preokreti, penal, autogol i druga "recka" za Stankovića!

Autor:

Sport

26.01.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su otpočeli drugu fazu zimskih priprema u Antaliji. Lider Superlige uspeo da preokrene rezultat u drugom poluvremenu i savlada poljskog prvoligaša Arku iz Gdinje sa 3:2 (1:2).

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezda - Arka

Crveno-beli su stigli do prednosti u 15. minutu utakmice. Nakon kornera koji je izveo Vulić stvorila se gužva ispred kaznenog prostora Arke u kojoj se najbolje snašao australijski reprezentativac Miloš Degenek. Golman Zvezdinog rivala je bio markiran pa je štoper mogao lako da ga savlada.

Nije dugo Zvezda vodila. Već u 25. minutu izjednačila je Arka, a i drugi gol na utakmici viđen je posle kornera. Sada je Zbožen bio najsnalažljiviji u šesnaestercu.

U finišu prvog poluvremena je arbitar potpuno opravdano dosudio kazneni udarac pošto je Nikola Krstović skrivio jedanaesterac. Milan Borjan je najpre odbranio udarac iz penala, ali je na loptu naleteo Serarens i poslao je u nebranjenu mrežu.

Do novog izjednačenja je Zvezda stigla u 62. minutu ponovo nakon udarca iz ugla. Slična situacija kao i kod prvog pogotka, stvorila se gužva, a loptu je jedan od fudbalera Arke smestio u sopstvenu mrežu.

Nešto kasnije crveno-beli su i preokrenuli, a gol je postigao Aleksa Vukanović. Međutim, i on je ubacio loptu u mrežu tek nakon što je golman Arke odbranio penal Ričmondu Boaćiju.

Dejan Stanković, novi trener crveno-belih, debitovao je pobedom, pošto je njegova ekipa na Kipru savladala Aris iz Limasola rezultatom 2:0. Sada je vreme i za prvi pripremni meč u Turskoj, a rival je tim koji trenutno zauzima 13. poziciju u poljskom šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading