Problem za šampiona Evrope: Liverpul bez jednog najboljih u narednim utakmicama!

Autor:

Sport

28.01.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvažnijih fudbalera Liverpula Sadio Mane propustiće naredne dve utakmice u Premijer ligi zbog povrede butnog mišića. Na meču protiv Vulverhemptona Senegalac se požalio na bol u nozi, zbog čega ga je Jirgen Klop izveo iz igre već u 33. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Posle meča, koji je Liverpul dobio rezultatom 2:1, nemački stručnjak je istakao da se nada da povreda nije ozbiljnije prirode i da se radi o blažem istegnuću mišića.

Ipak, nakon detaljnih lekarskih pregleda utvrđeno je da će Mane morati da propusti naredne dve utakmice u Premijer ligi, a neće biti u sastavu ni za revanš meč šesnaestine finala FA kupa protiv Šruzberija, za koji je Klop ionako najavio da će igrati pretežno rezervisti.

- Mane neće igrati protiv Vest Hema, a verovatno ni protiv Sautemptona - istakao je Jirgen Klop na konferenciji za medije uoči utakmice sa Vest Hemom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sadio Mane

Dobra vest za Redse je to što u Premijer ligi sledi dvonedeljna zimska pauza početkom februara, tako da će Mane imati dovoljno vremena da sanira povredu.

Najverovatnije će se vratiti na teren na gostovanju Noriču 15. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading