ZA BINIĆA NEUSPESI VEČITIH ODLIČNA STVAR: Normalno da pobedi bolji u regularnoj ligi

Autor:

Sport

03.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan izgubili su pet bodova u samo jednom danu. Situacija koja je prava retkost u našoj Superligi, ali koja dokazuje da je regularnost podignuta na viši nivo i da se drugi klubovi više ne sklanjaju večitima.

RepublikaFoto: Starsport
Binić zadovoljan rezultatima u domaćem prvenstvu

Za Dragišu Binića, člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, poraz lidera Superlige od Napretka (1:0) i remi aktuelnog šampiona sa Čukaričkim (0:0) samo su pokazatelj da je Superliga regularna, ako je poštenje ishoda mečeva nekada i bilo dovedeno u pitanje.

- Uvek treba da pobedi bolji u tom trenutku, a ne ko ima zvučnije ime ili veći budžet. Zato su ovakvi rezultati dobra stvar. Kada ste prvak sa samo jednim izgubljenim bodom, onda ne možemo govoriti o jakoj ligi i dobrobiti za fudbal. Ali kada osvojite titulu sa pet-šest kikseva, onda govorimo o ujednačenosti i kvalitetu lige. To je dobro jer se preko naše jake i regularne lige timovi kale za Evropu. Zato nije slučajno da imamo dva tima u Ligi Evrope, da će verovatno jedan da prezimi u njoj, a da reprezentacija ide krupnim koracima prema Mundijalu u Rusiji - istakao je Binić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading